utorok 11. marca 2014

Trochu zmena

Tieto dni so sebou prinášajú niekoľko drobných zmien nášho každodenného programu. Deti sú na oneskorených prázdninách a rekonvalescencii po viacerých chorobách u starých rodičov a my popri dobiehaní zameškanej práce môžeme predsa len aj trochu aktívne oddychovať. Sú to úplne obyčajné veci, trochu športu, šitie, dočítanie knihy, občas film, prechádzka, večera. Sú však aj aktivity, s ktorými už tento rok musíme počkať na deti, najmä sadenie a jarná úprava balkóna alebo návšteva knižnice sú už tiež ich doménou. Jednu z vecí, ktorým sa však celkom egoisticky rada venujem v pokoji a sama (teda s manželovou asistenciou pri označovaní a balení), je nákup látok - tentoraz z ponuky Ikea. Namiešala som si takýto jarný výber.








Novým trendom sú látky LISEL s imitáciou dreva, kmeňmi, lanami, ale aj krabmi. Na internete pôsobia prirodzenejšie než v skutočnosti. Aj keď ma až tak neoslovili, môžu navodiť trochu morskej atmosféry.
http://www.ikea.com/sk/sk/search/?query=LISEL


Bodkou za posledným kurzom patchworku bola táto hviezda. Keďže si ju v nedeľu našla vo svojom darčekovom balíčku oslávenkyňa, prekvapenie zverejnením už nepokazím.





2 komentáre:

  1. Jarka, pozerám, že hviezda sa Ti krásne vydarila. Látky sú veľmi pekne zladené, ich kontrast dokonale harmonizuje vzor... super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem - aj za naučenie techniky. Škoda, že som včera nemala trochu viac času sa popozerať po látkach, nabudúce si to vynahradím. Prajem ti pekný deň

      Odstrániť